Arbeidsconflict Deventer - DOOR1DEUR Skip to content

Arbeidsconflict in Deventer? Geen probleem met DOOR1DEUR!

Laat mij je helpen om je arbeidsconflict op te lossen

  • Bovengemiddeld slagingspercentage (92% sinds 1-1-2016)
  • Snelle start en korte doorlooptijd
  • Ruim 10 jaar ervaring

Herken je dit?

  • Is er een arbeidsconflict met een werknemer?
  • Heeft de werknemer zich ziekgemeld vanwege een conflict en stelt de bedrijfsarts mediation voor?
  • Zijn er samenwerkingsproblemen?
  • Mijdt de medewerker alle contact na een ziekmelding? Of is er alleen nog maar contact via een advocaat?
  • Wil je voorkomen dat de ruzie tussen twee werknemers escaleert en een van beiden vertrekt?

Een arbeidsconflict... en nu?

Een arbeidsconflict zorgt voor veel vraagtekens. Hoe ga je om met de kwestie? Hoe kom je met de werknemer tot afspraken over de mediation? Hoe kom je tot een keuze voor een mediator? Wat als werknemer allerlei eisen stelt ten aanzien van de mediation? En bij een combinatie van een arbeidsconflict met ziekteverzuim: Hoe ga je om met de ingewikkelde regelgeving rond de wet Poortwachter?

Als arbeidsmediator loods ik werkgever en werknemer samen door het arbeidsconflict heen met respect voor beide partijen en oog voor beider belangen.

Is dit je eerste ervaring met mediation?

Is dit je eerste ervaring als HR-manager, leidinggevende of werkgever met mediation bij een arbeidsconflict? Maak je geen zorgen! Als mediator informeer ik je wat wel of juist niet handig en verstandig is in de opstartfase van de mediation. Zo krijg je duidelijk welke acties je het beste kan nemen en hoe je daarin goed communiceert met de werknemer.

Arbeidsmediator Mieke van der Linden

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar fulltime mediator en zeer ervaren. Mijn werkwijze is discreet, analyserend, doortastend en oplossingsgericht. Gecombineerd met empathie en prettig persoonlijk contact vertaalt dit zich in een bovengemiddeld slagingspercentage (92% sinds 1 januari 2016).

Blij met DOOR1DEUR!

Deze organisaties zijn tevreden opdrachtgevers van DOOR1DEUR. Met het toepassen van mediation laten zij zien dat zij op een respectvolle manier omgaan met hun klanten, zakenrelaties en werknemers. Ook als het even wat minder lekker loopt. Zo dragen zij bij aan een vreedzame maatschappij.

De mediation

De mediation vindt in principe plaats in Het Coachhuis van DOOR1DEUR in Deventer. Zit u buiten Deventer met uw bedrijf? Dan kan in de buurt een neutrale ruimte gehuurd worden (circa € 40,-/gesprek). Beschikt u zelf over een geschikte locatie en uw werknemer voelt zich daar ook voldoende veilig en prettig bij, dan kan de mediation ook bij uw bedrijf plaatsvinden.

Kosten

Ieder mediationtraject is maatwerk en wordt afgestemd op de gezamenlijke wensen en doelstellingen van werkgever en werknemer. Een mediationtraject kost gemiddeld € 1.650,- (10 uur à € 165,-) exclusief btw en reiskosten. Vaste prijsafspraak is mogelijk. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Ook een mediator nodig? Of u nu een arbeidsconflict heeft of problemen heeft in de samenwerking: Als u wilt ingrijpen dan sta ik direct voor u klaar.