Recensies over mediation door DOOR1DEUR | Apeldoorn Skip to content

Wat anderen over DOOR1DEUR zeggen

... We zijn je erg dankbaar dat je hen hebt kunnen helpen voldoende overeenstemming te vinden om de periode samen met elkaar af te maken. Dankjewel voor je snelle en heldere communicatie, je integere werkwijze en inzet....
...
Regiovoorzitter politieke partij
Nogmaals dank voor alles wat je hebt gedaan: complimenten voor de manier waarop!
Gert L.
Werknemer uit Zutphen
Door een heftig conflict tussen mijn werkgever en mij, zijn wij bij DOOR1DEUR terecht gekomen, al bij de kennismaking is de angst dat het “zij tegen mij” zou zijn gelukkig weggenomen. Mijn werkgever heeft een zeer sterke persoonlijkheid, maar onze mediator (Mieke) heeft de gesprekken in zeer goede banen geleid en ik ben zeer goed door haar (waar nodig) ‘beschermt’ tegen de verbale kracht van mijn werkgever. Uiteindelijk zijn wij tot een heel goed uitgangspunt gekomen samen.
A. Smienk
Werknemer
Dank voor de mediation, het was naar volle tevredenheid. De uitkomst was de beste oplossing voor beide partijen.
M. Spijker
Directeur Timing B.V.
Heel erg bedankt voor je sympathieke begeleiding. We hebben dit allebei als heel prettig ervaren, duidelijke rechtstreekse communicatie, goede voorlichting en we vinden je een heel sympathieke vrouw.
Mery Weijenberg
Toen de mediator mij belde voor een afspraak kwam dat voor mij onverwacht. Mijn werkgever had het eerste contact met de mediator gelegd en had me er niet van op de hoogte gebracht dat hij dat zou doen. De mediator Mieke van der Linden stelde zich professioneel neutraal op waardoor ik niet het gevoel dat dat mijn werkgever door het eerste contact en als betalende partij een streepje voor had. Naarmate de mediation verstreek had ik het gevoel dat zij snel doorhad hoe de vork in de steel zat. Ik heb de mediator ervaren als professioneel, maar ook met gevoel voor de zaken en mensen die ze tegenover zich hebt.
T. Brummel
Werknemer
Omdat mijn werkgever met een voorstel voor een mediator kwam was het eerste wat ik dacht dat de mediator op handen was van mijn werkgever, maar al vrij snel in het gesprek merkte ik dat dat niet het geval was. Ik vond het een prettige ervaring om Mieke als mediator te hebben. Vond haar heel eerlijk en oprecht.
A. Eshuis
Werknemer
In juli 2016 heeft Mieke van der Linden de mediation begeleid tussen mijn toenmalige werkgever en mijzelf. We zaten in een vervelende situatie en zij heeft dit heel professioneel opgelost. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor de manier waarop ze dit heeft aangepakt. Ik zou haar dan ook aan iedereen willen aanbevelen als mediator.
J. Claessens
Mijn ervaring bij jou als mediator was positief. Ik had de indruk, dat je goed luisterde en observeerde. Ik vond het fijn om me te kunnen uitspreken. Geen enkel moment heb ik het gevoel gehad, dat je op voorhand van een van de partijen was. Ik ben heel blij met de uitkomst. Ik ben heel blij met jouw inzet, dank je wel daarvoor.
K. Gompelman
Werknemer
Nogmaals dank voor alles wat je hebt gedaan: complimenten voor de manier waarop!
Gert L.
Werknemer uit Zutphen
De benadering en inzet van de mediator, Mieke van der Linden, heb ik ervaren als professioneel, adequaat en neutraal.
M. Vink
Werknemer
DOOR1DEUR mediation & Mieke van der Linden brengt mensen tot elkaar waarbij het herstellen van de relatie het uitgangspunt is en het inzicht in jezelf het mogelijk maakt die keuzes te maken die het beste zijn voor jezelf, je prive omgeving en voor de werkomgeving waarin in je verblijft.
Peter van Strien
Voormalig directeur Top Bakkers
Eén van de beste projectmanagers Ruimtelijke Ontwikkeling waarmee ik ooit gewerkt heb!
Rob Metz
Rob Metz
Burgemeester gemeente Soest
Na een titanenstrijd is een omvorming van ‘vechthouding’ naar luisteren en er trachten ‘uit’ te komen gelukt! De mediator heeft een enorm grote bijdrage geleverd aan deze volledige overeenstemming. Mieke van der Linden was de juiste vrouw op de juiste plek op de juiste tijd. Dank daarvoor!
Yvonne
uit Wageningen
Bedankt voor je bemiddeling en adviezen. Ik heb jouw open en vriendelijke houding, als ook je duidelijke uitleg en kundige vaardigheden als heel prettig ervaren! Ik kijk terug op een positieve mediation.
Anja Kloezeman
Mediator Mieke van der Linden heeft een mediationgesprek tussen mij en mijn werkgever begeleid. Dat deed zij op een neutrale wijze waarbij mijn inbreng in het gesprek gelijkwaardig was aan dat van mijn werkgever. In het gesprek kreeg zij het belangrijkste knelpunt naar boven en dit heeft mij gesterkt in mijn vervolgstappen waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.
Karine Klappe
Werknemer
Jij nog ontzettend bedankt voor je hulp bij het moeilijke proces waar we doorheen gegaan zijn. Ik denk dat we zonder je hulp hier heel anders uit waren gekomen. Achteraf ben ik zeer tevreden.
Directeur-eigenaar
Zakelijk conflict
Middels deze brief willen wij je laten weten dat de wijze waarop je ons gesteund hebt tijdens het scheidingsproces heeft aangesloten bij wat wij nodig hadden. Je bent voor ons beide ondersteunend en op een professionele wijze behulpzaam geweest om ons de stappen te laten nemen die we moesten maken. Oprechte dank voor de manier waarop je dat hebt gedaan.
Joseph Mahoungou Pandzou
Mieke, dank voor jouw inbreng. Ik ben tevreden over jouw wijze van optreden en heb dit ook gemeld bij onze HRM-manager die jou ook zal aanbevelen bij juridische medewerkers van het KVGO, de werkgeversorganisatie van de Grafische Industrie.
J. Caris
Voormalig Managing Director bij Koninklijke Wöhrmann
Nogmaals bedankt voor je diensten. Mocht ik in de situatie belanden dat ik iemand kan helpen met een mediator, zal ik je naam zeker noemen!
Directeur-eigenaar
Zakelijk conflict
Mieke, hartelijk dank voor je inzet. Ik had er vooraf een hard hoofd in, maar je wist de juiste snaren te raken, ook bij mij. Fijn dat de relatie is hersteld.
A. Hoekstra
Leidinggevende
Mieke van der Linden creëerde tijdens de bijeenkomsten rust en overzicht om van daaruit de knelpunten te bespreken. Zij gaf op een prettige manier leiding aan het proces. Haar kracht was dat zij gevoel en feiten zichtbaar maakte, waardoor er uiteindelijk nieuwe ruimte ontstond om tot een oplossing te komen. Zij bereidt zich goed op de gesprekken voor en is deskundig. Kwaliteiten: deskundig, sympathiek, integer, resultaatgericht, flexibel t.a.v. tijd en locatie van gesprekken.
Engelbert van Oppen
Juridisch adviseur bij Agens
Ik ben persoonlijk zeer tevreden over je optreden en stijl (manier van werken), de rust die je tijdens de sessies uitstraalt, de duidelijkheid en vriendelijke persoonlijkheid.
Francis Kasongo
Als ICT-medewerker betrokken bij arbeidsconflict
DOOR1DEUR mediation uit Apeldoorn werkt als vaste piketmediator voor Rechtbank Zutphen.
Rechtbank Zutphen

Blij met DOOR1DEUR!

Deze organisaties zijn tevreden opdrachtgevers van DOOR1DEUR. Met het toepassen van mediation laten zij zien dat zij op een respectvolle manier omgaan met hun klanten, zakenrelaties en werknemers. Ook als het even wat minder lekker loopt. Zo dragen zij bij aan een vreedzame maatschappij.

Ook een mediator nodig? Of u nu een arbeidsconflict heeft of problemen heeft in de samenwerking: Als u wilt ingrijpen dan sta ik direct voor u klaar.