DOOR1DEUR – WEER GRIP OP UW SITUATIE!

Waarom DOOR1DEUR?

 • BEWEZEN SUCCES
  slagingspercentage van 91% bij familieconflicten (inclusief scheiding) en 94% bij alle overige conflicten sinds 1 januari 2016.
  DOOR1DEUR is specialist in het oplossen van conflicten. De resultaatgerichte, no-nonsense aanpak in combinatie met prettig persoonlijk contact zorgt voor een bovengemiddeld slagingspercentage.
 • ERVAREN EN VERTROUWD
  Mediator Mieke van der Linden is ruim 10 jaar fulltime mediator, zeer ervaren en realiseert een bovengemiddeld slagingspercentage. Dankzij vele tevreden klanten werkt DOOR1DEUR voornamelijk op basis van doorverwijzing en aanbeveling. Zo is DOOR1DEUR werkzaam voor diverse grote bedrijven, maatschappelijke instellingen en preferred provider van een landelijk werkende arbodienst.
 • SNELLE START EN KORTE DOORLOOPTIJD
  U kunt binnen 3 werkdagen terecht voor een eerste afspraak. Ook vervolgafspraken kunnen snel worden ingepland. Hierdoor heeft u snel duidelijkheid en weer grip op uw situatie.
 • MEER DAN MEDIATION ALLEEN
  Tips en adviezen hoe om te gaan met zaken die spelen rondom een conflict, zoals een ziekmelding of een principiële discussie.
 • DOOR1DEUR werkt in de regio’s Apeldoorn – Arnhem – Zwolle – Deventer – Amersfoort met het kantoor in Apeldoorn als uitvalsbasis.
 • DOOR1DEUR mag werken op doorverwijzing van de Rechtbank.

 

Uw mediator Mieke van der Linden

Mieke van der Linden is oprichter van DOOR1DEUR in Apeldoorn en ervaren MfN registermediator bij arbeidsconflicten, samenwerkingsconflicten, conflicten met de overheid en scheiding.

“Ik vind het belangrijk dat mensen ook bij mij terechtkunnen voor tips en adviezen over zaken die spelen rondom een conflict. Hoe om te gaan met de ziekmelding van een betrokken werknemer? Geroddel op de werkvloer? Negatieve publiciteit? Ouders die zich met de scheiding bemoeien? Enzovoorts. Goed advies kan al de-escalerend werken voordat de mediation is gestart.”

Conflict binnen een team is een kans!

“Vanuit mijn kennis van en ervaring met het werken in teams en conflicthantering help ik graag mensen en organisaties om beter met elkaar samen te werken. Daarbij zie ik conflicten als een kans. Om schoon schip te maken. Om een nieuwe weg in te slaan. Conflicten – mits goed benut – geven waardevolle inzichten in jezelf, de ander en je team en in de verbeterpunten van de onderlinge samenwerking en bedrijfsvoering.”

Scheiding

“Mijn werkwijze is discreet, analyserend, doortastend en oplossingsgericht. Gecombineerd met empathie en prettig persoonlijk contact vertaalt dit zich in een bovengemiddeld slagingspercentage.”

Als gecertificeerd familiemediator mag ik werken op doorverwijzing van de Raad voor Rechtsbijstand en mag ik ook werken onder toevoeging. Dat is een belangrijke meerwaarde als u in aanmerking komt voor subsidie voor uw echtscheiding.”

Auteur

Mieke is auteur van het boek ‘Mijn Zorgen voor Morgen, Praktijkgids Echtscheiding’. Zij is zeer deskundig op het gebied van kinderen in scheidingssituaties en kan u hier uitgebreid over adviseren en informeren. Daarnaast is zij zelf al 14 jaar co-ouder en weet daarom vanuit eigen ervaring wat er allemaal komt kijken bij een goed gedeeld ouderschap na de echtscheiding.

Mediation in Apeldoorn met registratie bij MfN

 

DOOR1DEUR is aangesloten bij de Mediatorfederatie Nederland (MfN)

 

 

 

DOOR1DEUR mediation in Apeldoorn is aangesloten bij de NMv

 

DOOR1DEUR is aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging

 

 

 

DOOR1DEUR mediation in Apeldoorn werkt op basis van High Trust met de Raad voor rechtsbijstand

DOOR1DEUR werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Als gecertificeerd familiemediator mag DOOR1DEUR werken op doorverwijzing van de Raad voor Rechtsbijstand en mag zij werken onder toevoeging. Dat is een belangrijke voorwaarde als u in aanmerking wilt komen voor subsidie voor uw scheiding.

 

 

 

DOOR1DEUR werkt als vaste piketmediator voor Rechtbank Gelderland.

 

 

 

 

 

DOOR1DEUR werkt op doorverwijzing van het Juridisch Loket

 

 

 

OOK EEN MEDIATOR NODIG?

Of u nu een arbeidsconflict heeft, in scheiding ligt of problemen heeft in de samenwerking. Als u wilt ingrijpen dan staan wij direct voor u klaar.

Help mij ook naar een oplossing