Over ons: DOOR1DEUR geeft meer grip op uw situatie met mediation Skip to content

DOOR1DEUR - Weer grip op uw situatie!

Uw mediator Mieke van der Linden

 

Mieke van der Linden is oprichter van DOOR1DEUR in Apeldoorn en ervaren MfN registermediator bij arbeidsconflicten, samenwerkingsconflicten en conflicten met de overheid.

“Ik vind het belangrijk dat mensen ook bij mij terechtkunnen voor tips en adviezen over zaken die spelen rondom een conflict. Hoe om te gaan met de ziekmelding van een betrokken werknemer? Geroddel op de werkvloer? Negatieve publiciteit?  Enzovoorts. Goed advies kan al de-escalerend werken voordat de mediation is gestart.”

 Conflict binnen een team is een kans!

“Vanuit mijn kennis van en ervaring met het werken in teams en conflicthantering help ik graag mensen en organisaties om beter met elkaar samen te werken. Daarbij zie ik conflicten als een kans. Om schoon schip te maken. Om een nieuwe weg in te slaan. Conflicten – mits goed benut – geven waardevolle inzichten in jezelf, de ander en je team en in de verbeterpunten van de onderlinge samenwerking en bedrijfsvoering.”

Werkwijze

“Mijn werkwijze is discreet, analyserend, doortastend en oplossingsgericht. Gecombineerd met empathie en prettig persoonlijk contact vertaalt dit zich in een bovengemiddeld slagingspercentage.”

 

Ook een mediator nodig? Of u nu een arbeidsconflict heeft of problemen heeft in de samenwerking: Als u wilt ingrijpen dan sta ik direct voor u klaar.