Doe de Werkrelatie Check-up! | DOOR1DEUR Skip to content

Doe de Werkrelatie Check-up!

Waar mensen samenwerken, kan er in de loop der tijd soms iets ‘scheef gaan zitten’.

Kleine irritaties die zich ophopen, miscommunicatie, verwachtingen over en weer die niet uitkomen…

Ze kunnen impact gaan hebben op de werkrelatie.

Zonde!

Tijd om elkaar even goed in de ogen te kijken.

En samen de balans op te maken.

En zo weer met elkaar in verbinding te komen.

Daarvoor is er de Werkrelatie Check-up.

(Juist!) ook als alles goed gaat

Ook als er géén problemen zijn is de Werkrelatie Check-up een waardevolle investering. Het is belangrijk om zo nu en dan bewust een moment de tijd te nemen om over jullie samenwerkingsrelatie te spreken met elkaar. Dat aspect wil namelijk nog wel eens ondersneeuwen in de gebruikelijke hectiek van alle dag. En juist jullie samenwerkingsrelatie is het fundament van de onderneming!

Werkrelatie Check-up – wat houdt dat in?

Tijdens een open gesprek gaan jullie onder mijn begeleiding samen de balans opmaken. Jullie geven jullie samenwerkingsrelatie betekenis door er bewust bij stil te staan. Ik bied jullie een structuur en aanpak om essentiële zaken te bespreken en zorg ervoor dat jullie elkaar horen. Dit alles in een prettige sfeer van emotionele veiligheid en vertrouwen.

Het doel van de Werkrelatie Check-up is stilstaan bij hoe de relatie voor jullie beiden is en hoe jullie daar desgewenst veranderingen in kunnen aanbrengen. We gaan hanteerbaar maken wat er speelt. Wat er mogelijk onder het vloerkleed ligt, halen we er samen onderuit. Is er sprake van verstrengeling, dan zetten wij dat om in een gezonde verbinding.

Wat gaan we bespreken?

Wat biedt DOOR1DEUR met de Werkrelatie Check-up?

VOOR WIE?

De Werkrelatie Check-up is bedoeld voor business-partners, zakenrelaties, samenwerkingspartners en familiebedrijven

WAT?

De Werkrelatie Check-up kent in totaal 4 gesprekken: een vertrouwelijk intakegesprek van maximaal een uur met ieder apart en daarna volgen er twee begeleide gesprekken van 2 uur. In overleg is maatwerk mogelijk.

RESULTAAT

Na het afronden van de Werkrelatie Check-up zullen jullie weer meer met elkaar in verbinding staan en een prettige dynamiek ervaren in jullie samenwerking. Jullie zijn in staat om weer beter met elkaar te communiceren, want ‘de lucht is geklaard’.

LOCATIE

Jullie zijn van harte welkom in het kantoor van DOOR1DEUR in Apeldoorn. Wil je er echt iets bijzonders van maken? Dan kiezen we bij jullie in de omgeving een bijzondere locatie waar jullie aansluitend nog even lekker samen kunnen lunchen of dineren.

BINNEN 5 WERKDAGEN

Je kunt binnen 5 werkdagen terecht voor het gesprek (buiten schoolvakanties en bijzondere dagen). Gegarandeerd.

€ 597

Deze investering in jullie werkrelatie bedraagt € 597 excl. btw en excl. eventuele bijkomende kosten (indien je kiest voor een bijzondere locatie).

MIREILLE DROSTE PHOTOGRAPHY_-7

Waarom met mij?